APKOnderhoud + keuring

De APK-keuring is in Nederland in 1985 ingevoerd. In Nederland worden bij een APK-keuring relatief weinig auto's afgekeurd. Dat komt omdat 71% van alle APK-keuringen tegelijk, en daardoor vaak kosteloos, met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd. Eventuele mankementen worden dan meteen gerepareerd en hoeven niet meer tot afkeuring te leiden.

Nieuwe regels

Recentelijk zijn de regels voor de APK aangepast. Met name de intervallen zijn herbekeken. Zo wordt er een duidelijker onderscheid gemaakt tussen benzine- en dieselvoertuigen. Ook heeft de datum van eerste toelating, wanneer de auto op kenteken gezet is, een grotere invloed op de intervallen.

 

Airco Service: voorkom geurtjes!

De airconditioning in de auto is bijna niet meer weg te denken. Jaarlijks groeit het aantal auto’s met airco nog steeds. Intussen is 72% van de personenwagens en een toenemend deel van de bedrijfswagens met airconditioning uitgerust. Met onze Airco Service houdt u uw airco in topconditie!

Onderhoud voorkomt defecten

Een airconditionning wordt tegenwoordig niet meer beschouwd als luxe. We rekenen erop. Dit betekent echter niet dat het gebruik van de airco altijd gegarandeerd is. Sterker nog, zonder onderhoud van uw airconditionning zult u binnen de kortste keren geconfronteerd worden met een defect systeem. En dat gebeurt vaak als het u niet uitkomt!

 BandenCarFitt levert alle standaard en high performance banden voor elk type personenauto. Ze zijn er in uiteenlopende soorten en kwaliteiten. Elk met zijn specifieke kenmerken, wegligging en toepassing. Bij ons kunt u precies die band kiezen, die u nodig heeft en met de prestaties voor de rijomstandigheden, waaraan u het hoofd moet bieden.

Grote keus
In ons assortiment vindt u naast alle gangbare banden van de belangrijkste merken, zoals Michelin, GoodYear, Bridgestone etc, ook een enorme keus in banden voor speciale toepassingen. U vindt bij Carfitt voor alle omstandigheden in elk seizoen de geschikte band. Zo leveren we bijvoorbeeld ook winterbanden.

Perfect gemonteerd
De banden worden vakkundig gemonteerd, uitgebalanceerd en uitgelijnd met de meest moderne apparatuur; zo gaat u veilig op weg.